torstai 12. lokakuuta 2017

Taateli-banaanisuklaakakku


Jotenkin tosi huono idea vältellä lisättyä sokeria lokakuussa.. Tekisi mieli leipoa piparkakkuja ja muuta, eikä nyt oikeen ole mieltä testailla mitään uusia reseptejä. 
Mutta yhteen makeanhimoon tein suklaakakkua, ilman lisättyä sokeria ja niistä aineksista jotka sattuivat löytymään. 


Taateli-banaanisuklaakakku

Levy taloussuklaata
1 ruskettunut banaani
1 pkt taateleita

n.100g voita
3 kananmunaa
4-5 dl venhäjauhoja
2 tl leivinjauhetta


Pehmennä taatelit kattilassa vedessä (mahd vähän vettä) miedolla lämmöllä.
Sulata voi ja suklaa.
Mössää banaani.

Sekoita yllämainitut keskenään, käytin vielä sauvasekoitinta, niin sain sileää.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja sitten taikinaan.
Lisää munat.
Sekoita massaksi ja laita voideltuun vuokaan.

Paista 175c n.40-50 min
Koita kypsyys tikulla.

Vinkki! Kakku on parhaimmillaan yön yli ässehdittyään. 
Ja makeus on taattu! Aika pieni pala riittää viemään makeanhimon :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti