sunnuntai 24. elokuuta 2014

Minttukrokantti-keksit



Taas on aika alkaa testailemaan erilaisia pikkujoulu- ja joulutervehdysherkkuja!
Meillä on mukavasti pikku juhlia tässä syksyn tullen, joihin voin leipoa kokeiluja.
Tässä eilisen juhlan testaukset. 
Alkuperäinen ohje (Daim-versioina) on täältä.


Minttukrokantti-keksit

Pohja:

100g voita
4,5 dl kaurahiutaleita
1 rkl venhäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 dl intiaanisokeria
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl siirappia

Päälle kaksi Maraboun Minttukrokantti-suklaalevyjä


Laita uuni kuumenemaan 175c.
Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voi joukkoon.
Levitä tasainen massa ohueksi kerrokseksi leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Paista uunissa 10 minuuttia. Sulata suklaa sillä aikaa ja levitä vielä kuuman pohjan päälle. 
Leikkaa keksit paloiksi heti, pohja kovettuu nopeasti. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti